Skip to content

Om Prolink International AS

Om oss

Vår historie starter helt tilbake til 1991 under navnet Lumax. Siden 2002 har vi vært Prolink International AS, og kan referere til snart 20 år med lysende suksess og kunder fra Kirkenes i Nord til Mandal i Sør, samt båter av ulik størrelse i inn- og utland. I dag er vi 15 ansatte fordelt på et bredt alder- og kompetansespenn.

I 2019 tok Prolink et stort skritt videre med utviklingen av Prolink Hybrid Systems. En smart kombinasjon av pålitelige, etterlysende skilt og elektriske løsninger, som en naturlig konkurrent til fullt elektriske skilt.

Med millioner av rømningsveiskilt i Norge, tilbyr vårt batterifrie system en mer bærekraftig vei til sikkerhet. Dette er kostnadseffektivitet og omtanke for miljøet – hånd i hånd. Prolink Hybrid Systems er et helnorsk produkt som er utviklet, produsert og sammenstilt i Norge. Plasten får vi fra NCP på Hemnesberget og produksjonen foregår i vår fabrikk i Mo i Rana. Våre samarbeidspartnere: CTM Lyng. Glommapapp. Inventas. Acapo.

Hvorfor velge Prolink International AS?

Prolink International har lang og solid kompetanse som kommer godt med når det er behov for grundige vurderinger av situasjon. Våre produkter og tjenester oppfyller gjeldende standarder.

Våre løsninger er vedlikeholdsfrie, energibesparende og miljøvennlig. Materialet vi bruker i de etterlysende produktene er jordalginater, et naturlig stoff som finnes i bakken. Stoffet har en unik evne til å absorbere lysenergi fra omgivelsene, for å så avgi denne energien igjen i form av lys når rommet mørklegges. Her slipper kunden å tenke på batteri og dets kostnader og avfall. Vi opererer også med markedets lengste garantier på rømningsmerking som gir deg full funksjonsgaranti i 20 år.

Sertifiseringer

Prolink International AS har i en årrekke vært sertifisert av Det Norske Veritas. Sertifiseringene innebærer at vi er godkjent både som produsent og kontrollør.

 

Vi er også registrert leverandør hos StartBANK

Aktuelt